Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lot

Uniesiesz się
I polecisz jak ptak
By podziwiać z góry
Jak wygląda nasz świat

Jednym okiem na ludzi w labiryncie spoglądając
Drugim zaś piękna natury szukając
Widzę
świat pełen barw

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!