Menu
Gildia Pióra na Patronite

Unieś mnie

Unieś mnie jak wicher
opadający listek
w niepewność chwili

Ujarzmij nie poskromioną
i zawstydź

Nie będę już pytać o nic
tylko śpiewaj
śpiewaj dla mnie

Prześliznę się delikatnie
między nutami
i zatrzymam na pauzie

By zlizać Twoją kroplę tęsknoty

27 415 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • Malusia_035

    4 November 2015, 19:55

    bardzo ładny :)

    Pozdrawiam Ciepło :))