Menu
Gildia Pióra na Patronite

Społeczeństwo

Umysł z zalążkiem czerni
Serce pełne cierni
Zasypiasz łkając
Nucąc niezaśpiewane mamine kołysanki
Sama
Wszyscy już odeszli
Naga
Kat i masochistka
Bez uczuć
Spowinięta mrokiem

Ale z uśmiechem i śmiechem
To uczucie nie odeszło
Pożegnamy się finalnym oddechem.

10 933 wyświetlenia
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!