Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rzekoznawcy

umysłu strumienie
nie będą wartkie i czyste
wlewając się nieustannie
w koryta materialistyczne

4528 wyświetleń
87 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!