Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Okno

umyłam okno serca
zazdrostek już nie zawieszę
rolety zwinęłam na stałe
słońcem codziennie się cieszę

otworzyłam je na oścież
emocji jarzmić nie będę
kwiaty na parapecie kwitną
od teraz i ja nie więdnę

56 929 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!