Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

Umyj skroń
kroplą poranną,
w blasku ciszy,
za szeptem stóp,
za szelestem dłoni-
idź….

5774 wyświetlenia
52 teksty
4 obserwujących
  • Jesień

    28 April 2014, 16:02

    Piękny nastrój ! Bardzo mi się podoba.

  • marka

    28 April 2014, 13:15

    Bardzo dobra miniaturka, taki przekaz z siłą.