Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesień

Umówiłam się
Na spacer z jesienią
Zawołała mnie
Szelestem złotych liści
Cykaniem nieuśpionych świerszczy

Promienie słońca
Cieszyły moją skórę
Nakarmiła mnie
Słodkimi malinami
Myślom dała wiersz - Jesień

209 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • Cris

    23 November 2019, 15:04

    Złota jesień
    :)