Menu
Gildia Pióra na Patronite

Róża w dłoni

Umiłowanie moje
Orszaku królewski
Nie nie
Nie pełen przepychu
A doskonałości - w tobie
Uwielbienie moje
Tyle czułości
Subtelnej
Miłości
Usta mówiące
Po cichu
Dotykiem
Razem w pustce
Nicości
My
Umiłowanie moje
Róża w mej dłoni

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!