Menu
Gildia Pióra na Patronite

Umieram

Umieram w bagnie swych myśli,
umieram wśród swoich snów.
Zamglone twarze otaczają,
moją rzeczywistość, a ja umieram,
wśród wysokich drzew,kolorowych pól.
Umieram w głosie rozpaczy,
w obrazie przemijających dni.
Umieram bez Ciebie, bo tak mi najłatwiej.

17 386 wyświetleń
207 tekstów
9 obserwujących
  • Krzysztof Hess

    1 May 2017, 09:16

    Dokąd ? :)

  • zapach_bzu

    30 April 2017, 12:57

    I niech on Cię prowadzi :)

  • Krzysztof Hess

    30 April 2017, 08:07

    Spoko, nie umrę, czuje zapach bzu :)

  • zapach_bzu

    28 April 2017, 12:26

    Weź nie umieraj :P

  • Krzysztof Hess

    27 April 2017, 10:43

    Witam i dziękuję :)

  • czarna mamba

    27 April 2017, 08:44

    Witam Cię i bardzo ciekawy wiersz :)