Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z każdym dniem

umieram bardziej niż kiedykolwiek wcześniej
niewidzialne łzy jutra pustoszą mózg
ale pozwalają łapać kilogramy sekund
i pieścić się z nimi, po ente niebiosa!
szczęście, które posiadam
trawi powolnie moje przyszłe zwłoki

choć akceptuję stan rzeczy,
nie wzniosę toastu

5991 wyświetleń
164 teksty
4 obserwujących
  • Naja

    29 April 2019, 08:34

    Wszyscy tak mamy, mniej lub bardziej odczuwalnie...