Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kontrola...

Umierałam tyle razy
kiedy obojętność
zalała moje serce
a oddech był płytki

Nie pragnęłam nic
poza samotnią
która nauczyła żyć
czyimś szczęściem

Teraz nie pozwól
bym kontrolowała
łzy napływające
do oczu czy miłości...

01.01.2016

52 737 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • krysta

    1 January 2016, 20:48

    zatrzymuje treścią.
    pozdrawiam Aniu.
    :)