Menu
Gildia Pióra na Patronite

42

Umieraj – szepczą niby zwykły wymysł
Umieraj – mówią głosem tak prawdziwym
Umieraj - ich krzyk mnie ogłusza
Umieraj – już nie mogę się poruszać

Umieraj, niech zgasną twego życia płomienie
Umieraj i odejdź w zapomnienie
Umieraj, a twój świat w mroku się schowa
Umieraj, aby zacząć wszystko od nowa

„Umieraj” – to mantra która zamęt sieje
„Umieraj” – to zakończy twoje dzieje
„Umieraj” – to początek krwi rozlewu
„Umieraj” – to koniec twego życia zewu

4077 wyświetleń
42 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!