Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Umiera ostatnia
A może i pierwsza

Otulona kolorowymi motylami
W niewyjaśnionych okolicznościach

W czasie, w którym nie ma czasu

Wytrwale podąża do miejsca
Do ludzi

Po to, by za chwilę znów umrzeć

24 695 wyświetleń
235 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!