Menu
Gildia Pióra na Patronite

anonimowy

umieć czytać na głos
- umieć być

i być wciąż jak otwarta księga
wtedy tytuł i autor
na własnych dłoniach
skryją się za okładką

14 252 wyświetlenia
276 tekstów
32 obserwujących
  • .Rodia

    14 November 2015, 05:18

    bo ile można trzymać nogę pustym w wiaderku
    by oglądać jedynie dno?

  • CЯuelCOMA

    12 November 2015, 00:01

    Wiersz dnia :) Pozdrawiam serdecznie :)

  • Smurf007

    11 November 2015, 21:57

    godne przemilczenia..

    ..z nabranym powietrzem ;)