Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...

Umarły dom,
nie milknie.
Niezliczonym tchom,
niesłyszalnie,
melancholijne jęki,
wydaje,
wydźwięki.

Martwe łzy,
nie cichną.
Bezbrzeżnym oceanom,
bezsilne,
słonych kropli,
kapanie,
o bruk.

471 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących