Menu
Gildia Pióra na Patronite

świt

umarły czas
za oknem szary
mętny świat

z oddali
dziecka płacz
cicha skarga
bez słów

przez ulicę
przebiegł kot
czarne memento
niczym duch
bezszelestnie

zapach deszczu
(w nocy padało)
zmieszanego z pyłem
i kiepskiej kawy
codzienna mieszanka

cisza
dziecko umilkło
zamykam drzwi
kolejnej nocy
wspomnień

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • czarna mamba

    1 March 2017, 18:50

    kocham te twoje klimaty :)

  • 1 March 2017, 16:35

    Trochę chaotyczny ale ciekawy