Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczuć nie czuć

Umarło
Wyniszczone ciężką chorobą od wewnątrz
Odurzane wielokrotnie
Szczute, wystawiane na bolesną próbę
Umarło przez niedbalstwo
Upadło od uniesień honoru
Zranione licznie w przeszłości, nie doszło tam gdzie teraźniejszość
Umarło
W otulinie szaleństwa zaczęło iść wprost w nicość
Profanacja czasu
Odchodzi
Nie powróci
Nigdy
Ostatnia z szans została już rozdana
Nie wykorzystało jej.
Dotkliwy kres wszystkiego
Siejący spustoszenie myśli
Umarło i już się nie odrodzi
Kurtyna mknie w dół
Czas już pójść...

8548 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących