Menu
Gildia Pióra na Patronite

Otwarte

ulotne w sercu pozostanie
nie zakończone
tkliwie wspominane
i nikt prócz nas
tych płomieni nie odczuje
tylko nocą splecione dłonie
czasem będą rzeźbione
dotykiem tęskniąc
by w niedostępnym
choćby wiarą zostać

niedokończone żegna powstałe
by się kiedyś ponownie spotkać

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!