Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ulotne chwile

Ulotne, krótkie i szalone szczęście bardzo upragnione. Nie patrz na to co jest w tyle, bo nasze życie to tylko chwile. Ciesz się słońcem, ciesz się chmurą, wtedy będziesz tylko górą. Optymizmem zarażaj ludzi, niech się w Tobie radość budzi. Słuchaj ptaków, słuchaj lasu i dla siebie znajdź też czasu. Pamiętaj, że życie to jest świat w którym możesz rozkwitać jak kwiat.

57 112 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!