Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fotografia

Ulotna chwila,
jedno mignięcie
światła
ściśnięte czasem
i już...uleciała ulotność
chwila zatrzaśnięta
w obrazie!
czas przez palce
przesypuje piasek
życia ...
minione zdarzenia
jak zjawy w
jego okruszkach ...

18 851 wyświetleń
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!