Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

(nie)szczęścia

ulepiłam cię
z brylancikow i kryształków
z ukruszonym skrzydłem przysiadłeś
cicho obok saskiej porcelany
zamartwiam się tylko
ostatnio słońca brakiem
wiem jak bardzo dla mnie
lubisz zmieniać się w tęczę

Sylwia Pryga

40 711 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących
  • Maciek Zz

    30 December 2020, 23:30

    Oj tam, jaka łaska - śliczna miniaturka. 🤩

  • Sylwia P.

    30 December 2020, 23:11

    Och Maćku, zbyt dla mnie łaskawy jesteś 😉 dziękuję...

  • Sylwia P.

    30 December 2020, 18:21

    Ogólnie rzecz biorąc, chyba tak...

  • wojtekp

    30 December 2020, 18:10

    Wierszami można się upić.