Menu
Gildia Pióra na Patronite

łatwo jest

ulecieć z barwy i zapachu

poranków
oddechu

trudniej z lepkości
rąk czyichś

tam gdzie jest granica ciebie
zaczynam się ja

najmilszy

*by nie brakło nam wiary.

8343 wyświetlenia
76 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!