Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ukrywam się w samotności
Osłaniam się tarczą słów
Odnajduję odwagę
w zakamarkach wyobraźni
Gubię rzeczywistość
na zakrętach snu

7977 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!