Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ukrywam część siebie w uczuciach
po Tobie, które mi zostały.
Wspomnieniach w mej głowie,
co spędzają mi sen z powiek.
Łzach, co spływają z mych oczu.
Tęsknocie za Tobą, do Ciebie.
Krocząc w snach za Tobą.
Za Twoim uśmiechem.
Za błękitu oczu spojrzeniem.
Za każdym wypowiedzianym słowem.
Za gestem w moją stronę.
Za tym co dobre...
Za tym co złe w Tobie.
Zapomnieć chce.
Choć nie umiem.
W pamięci mej zostanie.

15 965 wyświetleń
67 tekstów
3 obserwujących
  • Adea

    17 January 2014, 12:07

    Dziękuję za miłe słowa Adnachielu, Aniu, Krysiu :) Pozdrawiam :)

  • Adnachiel

    17 January 2014, 08:08

    Potrafisz czarować słowami ;)

  • krysta

    17 January 2014, 01:58

    ładny wiersz,choć smutkiem pisany...
    pozdrawiam :)