Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Trzaski"

Ukrywając w sobie trzaski i zniewagi
Krzyczę
milcząc.

Wybuchając od środka
Płaczę
upadając.

Będąc jak granat z purpurą
Zabijam
rodząc się.

Plądrując łąkę emocji
Wrzeszczę
umierając.

wiecznie.

3627 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
  • Rzeczywistość

    7 October 2013, 18:41

    Coś nas łączy Agnieszko ;)

  • Gunia76

    7 October 2013, 09:10

    Niesamowite,ale świetnie opisałaś moje wnętrze...