Menu
Gildia Pióra na Patronite

ukryte...

ukryte

zwykłe niezwykłe
przyodziane
a może nagie
wiecznym ogniem
tlące się jeszcze
gdzieś tam
na dnie
a może na powierzchni
niekiedy zasypiają
to znów otwierają oczy
bywa
że milkną
ale potrafią krzyczeć
stale obecne

pragnienia

39 436 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!