Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Tytan na paluszkach

Ukryta wizja
Milcząca twarz
Moją herezje
Wolę swą znasz
Piękna poezja
Nicość mą zmaż
Kwiatów amnezja
Pokaż, co masz
Pobudka trwogi
Bez ciebie nic
Przekraczasz progi
Pozwól tu śnić
Światów odnogi
Krypta chce żyć
Nieznane kroki
Istotą twą być
Czasu twe mroki
Daj życia pić.
Bo ty potrafisz.
Wstać sam by iść.

77 874 wyświetlenia
1186 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!