Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dedykacja sercem ღ

Ukryłaś mnie w swoich czułych dłoniach
chroniąc przed złem tego świata ,
schowałaś na zawsze głęboko w sercu
ucząc co to miłość i jej wyjątkowa poświata .

W akordzie codziennych dotyków
Jaki kształt ma serce poznałem
pośród subtelnością okrytych pocałunków
całą swoją przyszłość Tobie tylko oddałem.

Ukryci przed światem co noc ubrani tylko w siebie
budzimy szeptami nasze przeznaczenie,
odkrywamy uśpioną do tej pory czułość
budząc delikatną niczym dotyk motyla-miłość.

...prawdziwego uczucia nigdy nie ugasi
czułość pieszczot tych samych szeptów.

Autor Rafał ~ Iภғĭภĭтε ~
05.07.2019

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!