Menu
Gildia Pióra na Patronite

prośba (d)o...

ukołysz mnie do snu
tak lekko
uśpij szelestem
słów

w noc bezsenną
ukołysz mnie
i ten świat
za oknem ciemny

ciepłym puchem otul
szelestem sennym
wyszepcz bezdźwięcznie:
to miłość

o tak, kłam
kłam jeszcze
tul aksamitu fałszem
aż zasnę…

7393 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
  • miramija

    8 June 2012, 22:30

    podoba mi się... pozdrawiam :)

  • surra

    8 June 2012, 08:10

    pozdrawiam :)

  • sparkling angel

    8 June 2012, 03:29

    Śliczna prośba...
    Pozdrawiam....