Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiersze bezsennej nocy

Ukochany...
Światłości moja najjaśniejsza...
Dziękuję, że jesteś,
Że mój mrok rozświetlasz.
Wchodzisz w najgłębsze zakamarki mego serca...

Gdy jesteś blisko
Żadnego lęku już nie ma.
Jest tylko Twoja miłość,
która ciemności przezwycięża...

7490 wyświetleń
35 tekstów
4 obserwujących