Menu
Gildia Pióra na Patronite

zaczarowana

tusiak

tusiak

ukochane góry przybrały postać krainy, co tylko w baśniach,
wchodząc tu, na zaśnieżone ścieżki zapominasz o waśniach
zima w mieście w niczym nie równa temu co w górach,
tam wszyscy taplają się wciąż w pośniegowym błocie,
tutaj stąpasz po bielusieńkich chmurach,
ogarniając wzrokiem ze szczytu niemzierzone, czyste połacie

69 579 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • SamotnaDusza

    14 January 2021, 07:47

    Byłem w górach Bieszczadach na tym samym szczycie latem i zimą, zimą nadaje głębi doznaniom i emocje stają się wyrazistrze na taki widok

    od tusiak, laser show, brozyna
    • tusiak

      14 January 2021, 19:58

      Bieszczady są niesamowite o każdej porze roku, to moje ukochane miejsce na ziemi :)

  • kuloodporna

    13 January 2021, 21:31

    Na pewno piękny widok, aż mnie dreszcze przeszły.....:)