Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukochaj

Ukochałam, choć kochać nie umiałam
Ukochałam, choć o miłość nie błagałam
Ukochałam, bo Los tak chciał
Ukochałam, bo Ciebie mi dał

Ukochałam za pierwsze przytulenie,
Niewinny dotyk, ust muśnięcie
Ukochałam za spacer zimą po plaży
Za rumieńce, gdy dotykałam twej twarzy

Ukochałam za odwagę mi daną
Za pocałunek budzący mnie rano
Ukochałam za każde czułe spojrzenie
Za wsparcie gdy nie wierzyłam w siebie

Ukochałam za długie spacery
Historię, jaką wspólnie niesiemy
Ukochałam za dowcipy przeróżne
Każdy wywoływał u mnie uśmiech

A ty, proszę...

Ukochaj mnie, od nowa, jeszcze raz
Pomimo, że nie mamy już naście lat
Ukochaj mnie, choć zmienił nas czas
Ukochaj, tak bardzo tego mi brak.

9132 wyświetlenia
105 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!