Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Ukochaj mnie'

Ukochaj mnie jeszcze raz
bo brak mi Twoich ramion
Twojego dotyku,pocalunków
smiechu Twojego brak mi tak
nie ma już drugiego życia

Nie ma już drugiego kochania
drugich spojrzeń,pieszczot drugich
nie ma dłoni naszych splecionych
dotyk Twoj zapomnę kiedyś
i odejde w sen wieczny

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
  • RozaR

    25 July 2021, 22:10

    1969 - o ile to rocznik to autorka duchem dużo ale to dużo młodsza ;-)

    • solange1969

      26 July 2021, 05:11

      Witam serdecznie :)ano tak,rocznik niestety...takie mam wspomnienia i tak sobie je spisuje,pozdrawiam :)