Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** (Nasz wszechświat)

Układają się na mych barkach
Demony przeszłości przyszłości
Czasem gonią mnie
Próbuję uciec
Ich długie cienkie palce oplatają mnie
Ciemną nocą bezgwiezdną spać nie pozwolą
Wdech szybko
Dręczą mnie konwulsje
Chcą zadręczać lubią
Podpowiadać czarne scenariusze jak
Suflerzy szeptać zrozumiale zło
Przypomnienia o samotności
Mówię sobie że odejdą
Odejdą
Jeśli wyjaśnimy sobie
Nasz wszechświat

29 246 wyświetleń
291 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!