Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tajemnicze Przesłanie

Ukazałeś się mi Panie
na lustrzanej, płynnej ścianie
i w przytulnym pokoiku
dziewczyny na czarno ubranej.

Ukazałeś mi się noca
i przed trwogą uchroniłeś,
gdy mnie szarość chciała pożreć
do świata swych snów zaprosiłeś.

I zabrałeś mnie do magicznego lasu
na niewiarygodny koncert
i dałeś mi na błądzenie mnóstwo czasu
wiedząc, że drogę odnaleźć zdążę.

Zaakceptowałeś mnie takiego jakim jestem
i pozwoliłeś naprawić moje błędy.
Teraz spokojnie idę i już nie biegnę
tylko rozsądnie rozważam którędy.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!