Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ukajasz się momentem gdy ona patrzy w twe oczy,
Wielbisz moment gdy ona w twą strone kroczy,
Tęsknisz za momentem gdy wasze usta spotkały się w tańcu miłości
Uwielbiasz moment gdy znikły między wami wszystkie złośći,
Orędujesz moment gdy twe serce, jej się oddało,
Wspominasz moment gdy jej ciało Cię oniemiało,

Lecz mimo wszystko to,
Nienawidzisz momentu
Gdy ją poznałeś
Oraz pokochałeś...

2318 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!