Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ujrzałem maleńkie
słońce
Ten blask
najpierw mnie
oślepił

Potem to małe skromne
światełko
oświetliło część
mroku
Zabiło cienie

Sięgnąłem po więcej

Może wcale nie trzeba
wszystkiego układać
by powstała piękna całość
Może to właśnie walka
przeciw przeciwnościom
jest
piękna

"Może szczęście wcale nie oznacza,
że wszystko musi być idealnie?"

I to właśnie światełko
umieściłem
w sercu

8319 wyświetleń
176 tekstów
17 obserwujących
  • J.D.K

    10 February 2013, 21:55

    coś w tym jest.