Menu
Gildia Pióra na Patronite

uginanie

Uginanie

Bądź cicho
Niech mówi
Upadek człowieka

Jest zbyt subtelny
By prostować go
Kowala techniką

Ma prawo
A ty bądź -by
Wysłuchać jej audycji
O ludzkiej słabości
A później
Zostań

Czas musi się dokonać
Minąć jak wzburzona woda
Na morzu lub choćby
W szklance jedynie

Zostań i czekaj

Usłyszycie muzykę

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!