Menu
Gildia Pióra na Patronite

wypływające źródło

ufaj temu co widzisz
namacalnie
nie pod taflą

co słyszysz niepewne
wszystko należy potwierdzić

i to jest prawda o życiu

Krystyna A.Sz.15.01.2017r.

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!