Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lalka

Uderza pięściami w porcelanową klatkę
Krzycząc ciskając przekleństwa
A na zewnątrz cisza
Szklane oczy błyszczą
Szklane oczy mamią spokojem
Żadna łza nie zdradza wnętrza
Tam w środku pulsuje i tętni
Tam w środku czasem umiera
A ty widzisz porcelanowy spokój
Nie jest prawdą że się poddała
Ona wierzy ona tylko czeka
Bo czasami bezwładnie trzeba upaść
By się mury więzienia skruszyły
Ona wie że niebawem złapie oddech
Zza tych murów z całą mocą powie
Że nie che być dłużej twoją piękną lalką

11 103 wyświetlenia
117 tekstów
18 obserwujących
  • 3 March 2015, 23:21

    Niezwykłe!

  • Deszcz

    3 March 2015, 14:16

    :* :* :*

  • mill

    2 March 2015, 14:58

    ...całkiem ciekawe Alicjo ;p ...ładnie i fisz ...:*