Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Udawanym uśmiechem, na udawanych ustach
Powitam udawane jutro
Udawaną namiętnością
Ugaszę udawane pragnienie
Udawaną miłością, wypełnię udawane serce
I tylko ból będzie prawdziwy
W tych udawanych oczach...

13 076 wyświetleń
130 tekstów
2 obserwujących
  • marka

    27 January 2011, 09:38

    Przemawia, to dla mnie obraz naszego narodu, bo
    u nas się udaje...Pozoruje na kroku każdym.
    Pozdrawiam, bo trafia to w rzeczywistość jednostki i masy.