Menu
Gildia Pióra na Patronite

Udawanie staje się udręką
Szukasz chociaż skrawka siebie
Chcesz znaleźć kogoś do obwinienia?
Zbyt daleko, zbyt głęboko
Wszędzie dwie twarze
Czujesz się tak zagubiony
Na jawie, ale ciągle śpisz
Na jawie, wiecznie obcy w tłumie
Zostaw zagubionych w tyle
Szukaj innego światła by wyjść
Choć raz, posłuchaj co mówię
Jeśli tylko zechcesz, to chętnie zostanę

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!