Menu
Gildia Pióra na Patronite

Udałam że nie widzę,
że nie słyszę,
dziś głuchy dźwięk odbicia
się od dna.
Słysze ale nie widzę,
nie widzę Cię wśród tej pustki,
a może nie widzę Cię dlatego że na dnie jestem sama?

4730 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!