Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dekonstrukcja

udaję że rozumiem
czym jest życie

tak wiele we mnie
odchyleń od stabilnego

mam w oczach belki
prosto z mostu
przerobione na ogrodzenie

w piwnicach twierdzy
uśpione istnienie

4546 wyświetleń
89 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!