Menu
Gildia Pióra na Patronite

Plontanina myśli bez sensu

Udaj, że nie istnieje
Udaj, że mnie nie ma
____________________________________________________
Jestem tylko duchem pośród ludzi kroczącym
Jestem wiatrem, szeptem rozpaczy, krzykiem...
____________________________________________________

Nie ma mnie w Twoim świecie
Nie ma mnie w Twych marzeniach
______________________________________________

Słowa
Muzyka
Zapach
Film
Wspomnienia

Nie ma niczego
Jak chciał tego Kononowicz
_____________________________________________________________________________________________

Nie ja ustalam zasady
Ja tylko się dostosowuję
I nic nie mogę zmienić
Nic nie mogę na to zaradzić....

11 475 wyświetleń
183 teksty
3 obserwujących
  • RozaR

    24 October 2015, 23:53

    Typowy wiersz w czasie fruwających hormonów - ewentualnie rui.