Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uczysz mnie latać
Uczysz marzeń spełnionych
Dajesz skrzydła wiary
Prowadzisz po ścieżkach bezkresnych
Jak przewodnik prowadzący do świetności
Widzisz niewidzialne dla innych

8548 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!