Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Uczyniłeś mnie kaleką,
która nie może już kochać
i nigdy nie zobaczy świata
tak jak wcześniej.

Zepsułeś mnie, złamałeś.
Jak mam ufać?
Z każdym dniem wątpię w miłość
coraz bardziej.

4143 wyświetlenia
19 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    15 December 2013, 12:59

    jeszcze zaświeci słońce !
    pozdrawiam :)