Menu
Gildia Pióra na Patronite

Fyrfl dla sąsiada

Uczyć się nie chciałeś
Jołopem jesteś to fakt
To cię nie usprawiedliwia
Pracować nie chcesz
Boś lewus i leń
I łatwiej uszczknąć ojcu ostatecznie z renty
Te nienawistne spojrzenia
Szepty i splunięcia
Niby kontestujesz
a tylko nienawidzisz
Nienawidzić nie masz prawa
Na kontestowanie cie zwyczajnie nie stać
Większość wyznacza wyznaczniki
Kańce kańcof ty farajer
Wot i szto.

297 748 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!