Menu
Gildia Pióra na Patronite

historia

Uczy nas
faktów i nietaktów
Zamierzchłych czasów matka
datami i niedomówieniami
patriotyzmu i ciekawości

Wodzi za rozważania
kłamstw i prawd
dowodów i domysłów

Jest taka jaką ją piszą
bądź tylko słyszą

99 857 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • RozaR

    2 October 2014, 15:15

    To- relatywizm- przyznanie się do niewiedzy oraz pomijanie oceny moralnej .
    To postawa hańby bo pomija dzieło bohaterów i stawia ich na równi z mordercami.
    Tendencja gorsza od komunizmu.