Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zatracenie

Uczucie które strąca moje serce w przepaść
Jest słodkie dla duszy
I też dusi ciało okrutnie
Świadomość pragnie uciekać
Odskoczyć na inne pole myśli
Ale tu nie ma wariantów
Wybór prowadzi w jedno miejsce
Tam gdzie TY jesteś

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
  • Tomasz M.

    12 August 2020, 10:07

    Ale taki przyjemny? ;)